onsdag 2 augusti 2017

Son och dotter.

Tvåbarnsmor. Det blev jag den 9/6. Igångsättning på grund av mitt höga blodtryck och dåliga mående. Det var ingen dans på rosor. Aldrig mer. Om jag blir gravid igen, och barnet måste ut innan kroppen sköter det själv kommer jag kräva snitt. Den korta versionen är att jag var 4 cm öppen med monstervärkar när jag gick från BB till förlossningen. Knappt 40 min senare föddes vår dotter snabbt som tusan, det var knappt någon som hann med.
Hur som,så gick det bra för både mig och tösen även om jag rent psykiskt var rätt omtumlad. Hemma så har vi funnit en hyfsat bra vardagslunk. Storebror har verkligen tagit allt himla bra och det går, vågar knappt skriva det, mycket bättre än jag trodde.

Men kan vi prata om vädret? Här i Sundsvall har det fan blåst isvindar varje dag förutom kanske... 3. Varav en var jag höggravid på och de två andra var vi bjudna på kalas och satt inomhus. För någon dag sedan packade jag in båda ongarna i bilen och körde till en strand, Pallviken, och där var vi helt ensamma. Storebror var nöjd med att leka i sanden och vattenbrynet i alla fall. Jag är ingen stor solälskare och klarar inte av värme så bra men lite varmare skulle det gärna ha fått vara. Skulle vara skönt att kunna sitta ute en ljumn sommarnatt och sticka.

Stickning ja. Stickade en bigass stor sjal av ett gigantisk nystan. Har dock inte ens fäst alla trådar ännu så en färdig bild får komma senare.
I födelsedagspresent till mig själv köpte jag Rauma finullsgarn från Garnkorgen till en kofta. Blir Josefine av Helle Siggerud. Eller som jag kallar den, tapetkoftan! Himla snygg blir den. Dock så är jag rädd att den blir alldeles för tight, jag tenderar till att sticka väl hårt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar