onsdag 5 oktober 2016

Minusgrader.

Tre minus var det nu när jag körde ongen till dagis. Det är både härligt och jobbigt. Jag mår lite tjuvens nu på morgonen, men inte om det är hormoner eller det faktum att jag inte var sugen på något till frukost så jag åt en kall varmkorv.... hm!
Ikväll kommer Carolina och Vera och hälsar på. Marsvinsmys och stickning står det på schemat. Och en hel del fikande kanske. Det var ju kanelbullens dag igår så jag har bakat kanelbullar. Tyvärr blev de inte lika goda som de brukar bli, men skulle tro att de kommer gå ned.

1 kommentar:

  1. Usch får mig personligen en chock varje år när det blir kallt :-p. Jag tror jag övertygar mig själv om att det blir sommar hela året så när det sen blir kyla får jag en chock ;).

    Gott med bullar i alla fall, även om smaken inte var som den brukade :/.

    SvaraRadera