fredag 7 oktober 2016

Ingen bra kombo, alls.


Vill ni veta något som inte är en bra kombo? Ska tala om det för er. Att torka halvrutten (den ska tydligen helst vara just rutten för att få fram fin blå färg) svamp ute i hallen och vara lite känslig för dofter pga gravid.
Men annars är det fredag! Jag gör mina sista timmar inom primärvården på praktiken sedan ska jag iväg till Friskis&Svettis och lösa ett träningskort och premiärträna med Carolina. Har varit medlem på Friskis till och från under snart tio år tror jag. Och efter det blir det fika och stickning på stan, och sedan hörrni... är det fredagsmys med familjen!

2 kommentarer:

  1. Förhoppningsvis är den supergoo! Sökte den idag men hittade inte.. meddela gärna om du hinner testa den innan mig, vad du tycker :)

    SvaraRadera
  2. Vad är det för svamp? Är den till för svampfärgning? Nu måste jag göra ett besök hos herr Google.

    SvaraRadera