torsdag 7 januari 2016

2016

Hej bloggen, din stackars stundvis bortglömda blogg. Sköter dig ungefär lika bra som mina krukväxter. Och, det är inte så bra. Pelargonerna i köksfönstret försöker övertala novemberkaktusarna att det är dags att utse ett skyddsombud. Jag förväntar mig inom kort bli kallad till samtal med Blomsterfacket. Typ så.

Julen kom och gick. Första året jag inte haft någon julkänsla, alls. Väldigt märkligt. Kanske berodde det på att hela december mer eller mindre kändes som en mixup med september och november. Det plus att livet är rätt stressigt med pendling och plugg. Min strategi är ju lite att smile and wave, dvs inte fundera så mycket på hur jobbigt det är att pendla drygt 4,5 timmar om dagen de dagar jag ska vara i skolan. Bara göra det. Tyvärr antar jag att min kropp och psyke inte går med på att luras utan ändå känner av detta. Dumt kroppen, fy psyket!
Kan väl säga att ett oväntat möte dagen innan julafton, hemma hos oss, visst ledde till något helt nytt för två människor. Mycket spännande, och roligt! Ibland händer det.
Nyår också. Firades väldigt lugnt och fint,

Min man och son tillbringade stora delar av helgerna att vara förkylda som tusan. Jag höll väl ut, och tyckte väl att jag gjorde ett bra jobb. Men nu sitter jag här hemma. Fryser som en idiot (kanske inte konstigt heller eftersom det är -20 ute och kylan slår in) med merinoullunderställ, ullsockar, fårskinnstofflor och flanellpyjamas. Snorar och tycker synd om mig själv. Lite lätt stressad också eftersom jag nu missar två dagar i skolan. Missat för mycket redan! Aaaah. Skallen känns inte helt med på noterna gällande att plugga heller. Inte glad! Inte glad alls!

Något som dock roar mig är att Lunarstorm kommit tillbaka. Tyvärr ligger sidan nere hela tiden, de var väl kanske inte direkt beredd på alla nostalgiska 80 och 90-talister som genast registrerade sig. Jag med. Jag med! Jag blev nästan lite gråtmild.
Jag hade rubbet. Dvs, PRO. Sminkade mitt krypin och allt. Oh yes. Men senast jag loggade in stod det inte F30 efter mitt nickname direkt.

Nä. Nu ska jag ge småfåglarna lite mer mat härute, de har det jobbigt i kylan. Sedan bör jag försöka studera lite.

5 kommentarer:

 1. Åh, jag hade inte heller någon julkänsla den här julen. Eller jo, ytterst korta stunder till och från under adventsveckorna, men det gick över på en gång och på julafton fanns inte tillstymmelse till julpirr. Ville mest att dagen skulle ta slut så min juldag med filmtittande kunde ta vid.

  Vad gäller blommor kan nog mina göra gemensam sak med dina. Har tillochmed fått hiva ut hälften av pelargonerna som tvärdog på någon enstaka vecka efter att ha blommat långt in på hösten. Men återstoden ska väl få lite mer omvårdnad och omplantering framöver så kanske de klarar sig iallafall. Annars får det väl bli nya blommor helt enkelt!

  Tänkte att jag skulle göra ett försök att registrera mig på nya Lunarstorm idag också, så du får nog en vänförfrågan så småningom ;)Och så ska jag väcka liv i min än mer insomnade stackars bortglömda blogg. Äny day now...

  SvaraRadera
 2. Tihiii...lunarstorm. -Jisses vad roligt att du tar upp sånt!
  Jag hade ett konto där bland flera. "Nightlife" och "Vilda Webben" var ju andra forum som jag också fanns på. Vilka minnen! :-)
  Allt detta med internet och forum var så nytt för mig då.
  Skoj att du kikade in hos mig! Därför blir jag ju lite nyfiken på dig och kikar in här hos dig.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jösses, det fanns hur många som helst. Det och att chatta var väl det man i huvudsak faktiskt gjorde. :) Hittade dig genom bloggkartan, vi bor i närheten av varandra. Tycker det kan vara rätt kul att läsa bloggar från samma stad.

   Radera
 3. Ja vad kul att vi bor så nära! "Bloggkartan" har denna tanten inte en susning om vad det är? :-) Blir nu ännu mer nyfiken vem Prettomorsan är! Hur ser hon ut, vad heter hon, var bor hon? Jag låter väl som en riktig stalker här *skratt* Du skriver på ett intressant och roligt sätt har jag noterat. Hit kommer jag fler gånger!
  Ha en fortsatt fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att höra, välkommen till mig! :)

   Radera