måndag 7 december 2015

2015-12-07

Bloggar folk längre? Eller håller bloggkulturen på att dö ut till förmån för Twitter och Instagram. Vem har tid att läsa ett långt inlägg, liksom. När man kan få informationen ögonblicksnabbt genom en bild följt av en rad eller två eller en tweet på ett par bokstäver. Kanske är det så. Men lite tråkigt är det allt. Fast kanske jag bara inte har någon direkt inspiration, för att de flesta av de bloggar jag faktiskt följde har skrupnat ihop och dött. Kanske får jag söka mig lite nya bloggar att läsa för att se om inspirationen kommer tillbaka? För det är roligt att skriva. Skriva lite mer än 140 nedslag.

Men tycker de flesta bloggar nu handlar om vilka kläder människorna har på sig, eller hur de inreder sitt hem. Och det är ju så förbannat tråkigt att läsa om. Vill läsa om vardagen. Det är de bloggarna som är roligast.

Den här vintern har hittills varit en massiv besvikelse för en snöälskare som mig, Plusgrader och regn är väl ungefär vad december bjudit på. Oerhört tråkigt om ni frågar mig. Jag vill ju ha pudersnö och massiva snöfall. Har svårigheter med att faktiskt få någon julkänsla, alls. Andra advent. Då brukade jag pynta järnet, allt utom julgranen ska fram! Ja.. i år har jag två tomtar framme som jag köpt senaste månaderna på marknader. Och visst är ljusstakarna framme, och igår hängde jag upp någon bonad och lade fram någon duk. Julgardinerna hittar jag inte alls. Julkort blir det inga skickade i år för jag har helt enkelt inte haft någon lust för att krångla med ongen att han ska posera för något kort, Men jag antar, att det blir jul ändå.

Har köpt en halv gris i alla fall. Skinkan som är MASSIV ligger just nu och tinar i kylen. På onsdag ska vi lägga den i saltbad. Så, att tillaga en julskinka från grunden måste väl kunna väga upp mycket av den andra avsaknaden på pynt.... hoppas jag,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar