tisdag 2 juni 2015

Studier i höst.

Jag kom in, jag kom in! Jag kom in på utbildningen som jag sökte till. Som jag var på intervju till. Efter jag skickat in ansökan jag satt och plitade ihop blev jag under samma dag kallad till intervju. Det innebar en tågresa på ca 90 minuter. Sedan att hitta i en stad jag aldrig varit i. Och det gick hur bra som helst. Jag klev upp så tidigt att det fortfarande var natt, tog bilen till stan, åkte tåg, gick en promenad på ungefär 3 minuter genom en stad jag aldrig varit i. Kom till intervju. Och, ägde. Ungefär så kändes det i alla fall. Det kändes riktigt bra.
Fick veta att jag hade drygt tre veckor att vänta innan jag skulle få besked. Och jag kände att det här kommer jag in på. Samtidigt som den känslan var otäck - för vad händer om jag INTE kommer in?

Men nu kom jag in. På en 1,5-årig utbildning till medicinsk sekreterare. Och det känns så spännande. Kan nog inte riktigt förstå det ännu. Återstår att se om detta är ett yrke som är lika kul som jag har fått för mig.

Det blir en hel del pendlande och långa dagar. Men jag har inte ens en tanke om att det inte ska gå. Jag är helt inne på, att det här kommer funka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar